Danny Froger gewond bij auto-ongeluk

danny froger ByMaritaDanny Froger, de zoon van René Froger, is afgelopen nacht gewond geraakt bij een eenzijdig auto-ongeluk op de A2. Danny was onderweg naar huis na een bezoek aan Buma NL in Den Bosch (foto). Door nog onbekende oorzaak is hij van de weg geraakt en over de kop geslagen.

Danny verblijft momenteel in het ziekenhuis met enkele botbreuken en kneuzingen, maar maakt het naar omstandigheden goed.

‘Naar de exacte oorzaak wordt momenteel onderzoek gedaan. Hij heeft aangegeven gedurende de dag enkele glazen bier gedronken te hebben. Of het er nu één of vier zijn maakt mij niet uit. Met alcohol hoor je gewoon niet achter het stuur te gaan zitten. Laat je rijden of pak een taxi, klaar! Hij moet beter weten. Hij heeft veel geluk gehad en ik ben dankbaar dat er geen andere mensen bij betrokken zijn. Nu maak ik me als vader zorgen om de gezondheid van mijn kind.’, aldus René Froger.