Dana Winner zegt tentfeesten in Vechtdal af

danawinnermarita1De Vlaamse zangeres Dana Winner heeft meerdere optredens in het Vechtdal afgezegd nu ze voor opnames van een televisieprogramma in Spanje moet wezen, aldus De Stentor vandaag. Winner zou optreden bij ‘Geweld uut de boerschop!’ op 10 oktober in Oud-Bergentheim en bij een besloten feest van duivenmelkers in Dedemsvaart.

Martien Ekkelenkamp, de Dalfser zanger van Harten 10 en diegene die artiesten voor genoende evenementen regelt, is teleurgesteld, maar zegt machteloos te staan. “In heel kleine letters staat er in het contract dat ze af mag zeggen, en dat heeft ze gedaan.” Het feest in Dedemsvaart is verzet, voor Oud-Bergentheim wordt Marianne Weber ingevlogen. “Maar dat is geen vergelijk”, zegt Erwin van der Veen van die organisatie. “Bezoekers komen speciaal voor Winner. Ja, ik vind dat ze die mensen laat zitten. Helaas, maar het wordt hoe dan ook een gigantisch mooi feest.”

Winner gaat naar Málaga voor opnames van het programma Liefde voor Muziek, de Vlaamse variant op de Beste Zangers van Nederland. “Dat kan ik echt niet laten schieten”, zegt Winner. “In 25 jaar heb ik nog nooit een optreden afgezegd. Ook niet toen ik slecht bij stem was.” Ze hoopt volgend jaar toch in Oud-Bergentheim te verschijnen. “En ik heb een ‘filmpke’ opgenomen voor mijn fans die ze daar laten zien. Ik snap dat ze balen, maar ik ben ook niet de enige artiest van de avond. Muziek is mijn passie, daar leef ik voor.”

Bron; De Stentor