Clouseau heeft zin om te bewegen!!!

clouseau zin om te bewegenDe nieuwste single van Clouseau heet ‘Zin om te bewegen’. Het album komt eraan in het voorjaar van 2016. Vanaf dan zullen ze ook met de  “Clouseau-Tour 2016” beginnen.

Na deze eerste single, komt het nieuwe album er, samen met een tweede single, in het voorjaar van 2016 aan. Koen en Kris Wauters zullen dan ook meteen diverse podiums ‘onveilig’ maken met hun “Clouseau-Tour 2016“!

 

 

In 1989 deed de band Clouseau mee aan de Belgische voorrondes voor het Eurovisiesongfestival . Dit deden ze met hun liedje ‘Anne’.  Ze wonnen niet, maar toen begon het met de populariteit van de band.  Twee jaar later werden ze ook Nederland erg populair, toen ‘Daar gaat ze’ ook hier scoorde. Inmiddels zijn er al 16 albums met een hitnotering uitgebracht in Nederland en 27 singles. In België ligt dit aantal aanzienlijk hoger.