CD-presentatie Pauline te Nijenhuis en Harry Tienstra.

harry en paulineOp zondag 4 oktober a.s vind de cd-presentatie plaats van Pauline te Nijenhuis en Harry Tienstra. Harry en Pauline kennen elkaar al vanaf hun jeugd en wisten al vrij vroeg dat ze de muziek in zouden gaan. Pauline maakte in 1992 een solo-cd wat al vrij snel in de hitlijsten kwam en werd later bekend als de donkere helft van duo De Alpenzusjes.
Als Alpenzusje heeft ze veel ervaring opgedaan en vele cd’s gemaakt. Harry zong de leadzang in zijn band Silence en ging daarna solo. Men kent Harry o.a van het nummer Eveline. Jaren later kwamen Harry en Pauline elkaar weer tegen en Pauline heeft destijds de backing-vocals verzorgd voor Harry’s nummer Nieuwe Wereld. Dat beviel echter zo goed dat ze af en toe samen optraden.
Afgelopen jaar werden er plannen gesmeed om samen een duet-cd op te nemen, en zo geschiede. In de studio zijn er drie juweeltjes van nummers opgenomen dat 4 oktober a.s wordt gepresenteerd.

Dit alles wordt gehouden in Restaurant Tibbe aan de Almeloseweg 214 in Mariaparochie. Diverse artiesten zullen hun intrede doen zoals Frank Ferrari, Het IJsselduo, Maikel Dokter en Dennis van Dijkhuizen. Uiteraard zullen ook Harry en Pauline van zich laten horen.

De kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar als U belt met het nummer 0546-862090- 06-57583084/ 06-24927918 Uiteraard zijn ze ook aan de zaal verkrijgbaar.