Band SCRUM maakt liedje voor vluchtelingen.

scrum open upDe bandleden van Scrum, een band die voornamelijk repeteert in Kampen, waren diep geraakt door de beelden die ze zagen over de vluchtelingen uit Syrië. In een paar dagen tijd schreven ze het nummer ‘Open Up’. De volledige opbrengst van het nummer gaat naar organisaties die hulp bieden aan vluchtelingen.

De band met bandleden uit onder meer Kampen, Enschede en Zwolle brengt in een weekend met optredens veel tijd met elkaar door en dan wordt de actualiteit ook uitgebreid besproken. Zo ook de situatie van de Syrische vluchtelingen. Voor de band was de enige logische reactie deze gevoelens en emoties in een song te gieten en in enkele dagen ontstond ‘Open Up’.

Alle opbrengsten naar hulporganisaties

Vorige week werd het nummer opgenomen en voorzien van een eenvoudige videoclip. Alle opbrengsten van ‘Open Up’, dat vooralsnog beschikbaar is op YouTube en via iTunes, zullen ten goede komen aan de hulp aan vluchtelingen.

RTV OOST

https://itunes.apple.com/nl/album/open-up!-single/id1039398937

 

https://www.youtube.com/watch?v=s9jUs94mSdU

 

.