13e CD-ALBUM GEKE ’S TIENTAL OFFICIEEL GEPRESENTEERD

geke Uitreiking van de CD A Little peaceZaterdag 5 september jl. is ‘A Little Piece’, het dertiende cd-album van Geke’s Tiental officieel gepresenteerd. Het eerste exemplaar van het nieuwe album reikte Geke v.d. Sloot uit aan haar 85-jarige vader die al 35 jaar als secretaris verbonden is aan Stichting Zangschool Geke’s Tiental.

Dit heugelijke moment vond plaats tijdens het jubileumconcert in de Ichtuskerk op Urk waar honderden aanwezigen genoten van het optreden.

Op 5 september 1980, nu precies 35 jaar geleden dus, richtte zangpedagoog Geke v.d. Sloot de eerste Urker Zangschool op. In de afgelopen 35 jaar onderwees Geke reeds vele honderden kinderen waaronder ook zwak- en hoogbegaafden en volgens een door haar zelf ontwikkelde methodiek. Geke ’s Tiental treedt op door heel het land, verdiende reeds diverse oorkondes en wist in 2005 zelfs een koninklijke onderscheiding in de wacht te slepen. Na eerder uitgebrachte cd-albums als; ‘Geef ze een kans’ (m.m.v. Marco Bakker), ‘Gelukkig Vaderland’, ‘Over de Grenzen’, ‘In ’t Groene Dal’, ‘Kerstklanken Met Geke’s Tiental’, ‘Zingt Met Blijde Stem’, ‘Kracht Uit De hoogte’, ‘Vredeswens’ en ‘Zingen Maakt Blij’, is tijdens het 35-jarig jubileum het nieuwe album ‘A Little Piece’ overhandigd.

Het 15 vredesliederen tellende cd-album, gezongen in zowel het Nederlands, het Engels als het Hebreeuws, bevat titels als; ‘Wees voor de schaduw niet zo bang’, ‘Halleluja’, ‘You Raise Me Up‘, ‘When You Believe’, ‘The Holy City. Verantwoordelijk Voor de Hebreeuwse teksten of vertalingen op dit album, is de voorzitter van de Stichting Zangschool Geke`s Tiental: Etienna Evenboer terwijl de liederen zijn ingezongen in de Eurosound studio te Herveld.
geke 13 albumVia de webshop op www.gekestiental.nl is de cd ‘A Little Piece’ vanaf heden te bestellen.