Zuid-Afrika is enthousiast over single Belinda Kinnaer!

belinda kinnaer 7 oceanenEen enorm compliment kwam er uit over de nieuwe single ‘Zeven Oceanen’ van Belinda Kinnaer. Het nummer is vorige week in Nederland in release gegaan en daarover kwam een geweldige reactie vanuit Zuid-Afrika. Rudi Claase, een grote ster in Zuid-Afrika, die de originele tekst- en muziekschrijver is van het nummer, werd razend enthousiast na het horen van de versie van Belinda.

Belinda heeft voor haar eigen versie de Nederlandse tekst geschreven. Via Facebook reageerde hij persoonlijk naar Belinda: “Jy hebt mijn lied pragtig pragtig gezingen! 100% van de hemel danke en blessings!!!! When I wrote “Zeven Oceanen”, I never knew it would mean so much. Love. Xxxxxxx” – Rudi Claase

Ook in Nederland wordt de single inmiddels enthousiast ontvangen. Bekijk hier de videoclip van ‘Zeven Oceanen’