Zanger Davey van der Sluis ontkomt net op tijd vlammenzee auto.

davey auto brandDe 23 jarige zanger uit Emmen, Davey van der Sluis is ternauwernood ontsnapt toen zijn auto spontaan in brand vloog. Davey die op de terugweg was van een promo optreden van zijn nieuwe hit single Nu Gaat De Duivel Los kreeg de schrik van zijn leven toen hij de vlammen uit de motorkap zag komen.

Hij heeft snel de auto aan de kant gezet en is uit de auto gesprongen waarna hij alleen maar kon toekijken hoe zijn auto door de toegesnelde brandweer werd geblust. Davey van der Sluis is er gelukkig zonder kleerscheuren afgekomen maar dat had ook anders kunnen aflopen. Hij is natuurlijk erg geschrokken van het incident. Het optreden van gisteren hebben we dan ook moeten annuleren, maar de optredens voor het aankomend weekend gaan dan ook gewoon weer door. Davey zit midden in zijn promotie tour omtrent zijn nieuwe single Nu Gaat De Duivel Los die veel aandacht krijgt in zowel Nederland als Belgiƫ.

davey auto brand