Within Temptation, DI-RECT, Jeroen van der Boom, Jannes, Nielson op festival VestingPop in Coevorden!

VestingPopVestingpop, het festival van Coevorden en wijde omgeving, wordt gehouden op vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2015 in park Klinkenvlier in Coevorden. Beide avonden worden gepresenteerd door Erik Hulzebosch.
Within Temptation treedt op zaterdagavond na Nielson op. De band Within Temptation, die in binnen-en buitenland optreedt in uitverkochte zalen, laat zien dat heavy metal zich uitstekend laat mengen met andere stijlen zoals klassiek en folk. De prachtige feeërieke stem van zangeres Sharon den Adel brengt je in droomwereld waaruit je pas ontwaakt wanneer de laatste noot is aangeslagen. Within Temptation weet een extravagante show neer te zetten die tot in de perfectie klopt.

Erik Hulzebosch, die nauw bij de promotie van het festival betrokken is, is superblij dat de organisatie deze band heeft binnengehaald. “Met de al eerder bekend gemaakte artiesten en deze superband zet de organisatie een verrassend en veelzijdig programma neer.” “Dit festival verbindt de regio met elkaar” gaat Erik verder. “We hebben gemerkt dat er behoefte is aan een groot muziekfestijn in deze regio waar mensen samen kunnen genieten van muziek en elkaars gezelschap. We hopen mensen uit de omgeving van Coevorden, Hardenberg, Gramsbergen, Hoogeveen, Emmen en Emlichheim aan te trekken. Daarom halen we deze topartiesten naar Coevorden en gaan een feest vieren dat je echt niet wilt missen! Hier moej bij weez’n!”
Op vrijdagavond 11 september zal VestingPop van start gaan met muziek van Nederlandse bodem. Topper Jeroen van der Boom trapt af met zijn band. Na een performance van Piratenkoning Jannes treden de Memphis Maniacs op. Deze populaire live-mashup band bestaande uit vijf rasentertainers zet een unieke spectaculaire show neer. Dj Martijn Biemans van Radio 538 zal de avond afsluiten.
Op zaterdagavond 12 september gaat het feest verder met de populaire Nielson die met zijn catchy Nederlandstalige nummers in korte tijd heel Nederland wist te veroveren. Na Nielson zal Within Temptation optreden. De jubilerende rockband DI-RECT viert vervolgens samen met ons hun feestje met een groots optreden met vele bekende hits. VestingPop wordt afgesloten met muziek van de bekende radio dj Martijn Muijs van Radio Veronica.
De komende tijd zal men VestingPop overal gaan tegenkomen. Nu ook de laatste optredende band bekend is, worden er posters, spandoeken en flyers gedrukt.
Ook zal er binnenkort een nieuwsbrief verschijnen en natuurlijk is VestingPop te vinden via verschillende social mediakanalen. VestingPop Coevorden biedt ook voor ondernemers mogelijkheden om hun bedrijf te promoten.

Kaarten: Vrijdag 11 september kost een entreekaartje: € 24,50 Zaterdag 12 september kost een entreekaartje: € 29,50 Passe-partoutkaart voor toegang tot beide festivaldagen kost: € 45,00 ( prijzen zijn excl. servicekosten )
Kaartverkoop: is gestart via: www.vestingpopcoevorden.nl en zijn de kaarten ook te koop in het Winkelcentrum Gansehof bij de Read Shop en bij de COOP-supermarkt in Coevorden en Schoonebeek en bij ToReCo in het Arsenaal in Coevorden.

Meer informatie over het festival vindt u op de website www.vestingpopcoevorden.nl

 

 

.