Wederom geslaagde boottocht Marco de Hollander

marco de hollander boottochtOnder het motto ‘Varen met de Sterren’ hield Marco de Hollander op zondag 30 augustus zijn derde editie van 2014. Opvallend was ook dit keer weer dat de boottocht weken voor aanvang was uitverkocht. “Het is jammer dat we vele fans teleur moesten stellen, maar er kunnen er nu eenmaal niet meer op de boot mee,” aldus De Hollander.
Vele fans stonden al vroeg op de kade aan de Hoorn te Alphen aan den Rijn, en als dan om 13:00 uur iedereen aan boord mag, is de sfeer direct goed. “Je merkt dat veel mensen hier wekenlang naar uitkijken, en daarom altijd met een goed humeur aan boord gaan,” vult Marco aan.
Van heinde en verre hebben de fans van Marco weer de reis naar Alphen aan den Rijn gemaakt. “Het blijft bijzonder als je merkt dat fans al twee uur in de auto hebben gezeten om dit mee te maken,” vertelt De Hollander trots.
Als om 14:00 uur de boot afgeladen vol zit, vertrekt het gezelschap richting Woubrugge, om vervolgens naar de Braassemermeer te varen. De artiesten komen af en aan. Patrick van de Corput, Kavin Smiten de nog altijd populaire Charlene laat de hele schuit genieten van haar klassieker ‘Een bosjes rozen voor je moeder’. Toch zorgt Marco de Hollander zelf weer voor grote polonaises op de boot, en zingen zijn fans massaal al zijn hits mee. Door het prachtige weer, genieten ook vele mensen op het bovendek, van het prachtige uitzicht. Na ruim vier uur genoten te hebben, keert de boot weer terug naar Alphen aan den Rijn.
“Ons volgende evenement is 31 oktober in Sporthal de Vlinder, ons SterrenGala met o.a. Corry Konings en Ria Valk en de voorverkoop hiervan gaat ook al weer hard. Ik ben een gelukkig mens, alleen al kijkend naar onze evenementen die zo gegroeid zijn de afgelopen jaren,” besluit Marco.