WAYLON spreekt …….

waylongivingupeasyIk zit hier achter een computer op een bloedmooie dag omdat er iets gaande is wat een hoop mensen blijkbaar onweerstaanbaar interessant vinden. Ik heb niet eens de behoefte om me ook maar een klein beetje druk te maken om die personen maar helaas werd ik vanochtend wakker gebeld door een dame van RTL Boulevard die zichzelf had uitgenodigd aan mijn voordeur en zich oprecht afvroeg of het wel goed met me zou gaan en dat ze bezorgd waren, de hele redactie!

Wat een eer… Zo’n bezoekje! Uiteraard heb ik de jongedame verzocht om te vertrekken bij m’n voordeur!
Sorry Boulevard, maar gaan jullie nu ook daadwerkelijk in vuilnisbakken snuffelen om aan je item te komen? Eerst alles en iedereen om me heen bellen met de vraag of er misschien een schuld openstaat om vervolgens ongevraagd aan m’n deur te staan met een ploeg. Walgelijk!

Laat ik vooropstellen dat het met mij prima gaat, in tegenstelling tot alles wat maar verzonnen wordt.
De afgelopen jaren zijn een redelijke rollercoaster geweest en daar zijn ongetwijfeld dingen niet helemaal goed gegaan… 2014 is voor mij een zeer bijzonder jaar geweest en heb dat in een aantal zaken niet kunnen bijbenen en daar heb ik nu een ongemak van. Niets schokkends en geen ongewone gebeurtenissen. Alles is onder controle en wordt netjes opgelost.
Ik heb werkelijk geen idee waarom ik de moeite neem om me hier op deze manier te verantwoorden voor wat een aantal nare mensen opblazen, tot iets wat totaal verrot in elkaar steekt.

Ik ga nog een paar uurtjes van de zon genieten!

Lieve mensen, ik hou van jullie en het leven! We go up and down… Ain’t that awesome?

X

(Waylon Music Facebook)