Wat deed Helemaal Hollands bij Johnny de Mol?

helemaal hollands johnny de mol siteVanavond was de eerste aflevering van synDROOM met Johnny de Mol te zien. Carlo & Leo, Helemaal Hollands, werden ook uitgenodigd door Johnny voor zijn programma. In de volgende aflevering (op 3 september) is de uitzending van deze opname te zien. Johnny de Mol zal Rico verrassen met z’n grootste wensen…… gaan deze uitkomen??
helemaal hollands johnny de mol siteEentje sowieso; Rico is grote Fan van Helemaal Hollands en vooral van hun grote hit ‘WAAR IS DAT FEESTJE’. Geëmotioneerd arriveert Rico op de locatie waar Carlo&Leo en Johnnie de Mol hem de ‘dag van z’n leven’ gaan bezorgen. Aan het einde werd het groot feest met tranen in de ogen.

Uitzending synDROOM; 3 september om 20.30 op RTL4

Hier een klein backstage voorproefje;