Toycar Taxi lanceert eerste single op Sena Performers PopNL Awards 2015

Toycar Taxi FrontDrie Drentse muzikanten, onder de noemer Toycar Taxi, staan aan de vooravond van een muzikale doorbraak in de Nederlandse muziekindustrie. Hun eerste officiële singlerelease ‘Pictures’ zal zaterdag 29 augustus 2015, tijdens hun optreden op de PopNL Awards gaan plaatsvinden. De band kreeg voor de single de mogelijkheid om met Jeff Zwart te mogen samenwerken.
Toycar Taxi is een pop-rock band gevormd in de zomer van 2013 en wordt het beste omschreven als een Power-trio met ‘verrassende melodieën’ en ‘catchy pop-songs’. De brede muzikale opvoeding hoor je sterk terug in de moderne sound die de jongens produceren. Hun sound ervaar je als groots, maar de bezetting blijft minimaal. Op de dag van de release vertegenwoordigd Toycar Taxi Drenthe op de Sena performance PopNL Awards in de Amsterdamse Melkweg.
Pictures, het idee in je hoofd, je droom, het is zoals het is, precies zoals je het bedacht had. Begin 2015 jaar schreef gitarist/zanger Geosy Kleefman het prille begin van Pictures. Samen met hun producer Jeff schreef Toycar Taxi het nummer af. Ze werkten naast producer Jeff Zwart samen met Nico Outhuijse (de Kast) en Darius van Helfteren (Amsterdam Mastering).
Met ruime podiumervaring en energieke liveshows staat Toycar Taxi klaar om hun eigen werk aan de wereld te laten horen. De single wordt uitgebracht onder het nieuwe label Impackt Records, waarbij de promotie voor radio en tv wordt vertegenwoordigd door Chantal Koebrugge (Impackt Artist Promotion).
Vanaf 29 augustus 2015 is de single verkrijgbaar op alle downloadportals. Wil je meer weten? Je vind deze jongens op www.toycartaxi.com!