Titelsong jubileumalbum Janneke de Roo als single verschenen.

janneke de roo AdieuZondag 13 september dan is het zover. Dan presenteert Janneke de Roo in een feestelijk Parc Sandur te Emmen Janneke de Roo haar album Adieu Mon Amour ofwel “ 10 jaar Janneke de Roo”. Een album met het mooiste – succesvolste van de afgelopen 10 ‘ solo’ jaren. Maar liefst 20 (!!) tracks uit het verleden en heden.

Van “Blauwe Korenbloemen” tot “Huisje bij de Brug” en van “Espresso Italiano” tot “Zeeman”.

Naast de bekende nummers ook nieuwe nummers waaronder een duet met Dick van Altena en de single ADIEU MON AMOUR.  Kees Tel is , zoals de laatste jaren gebruikelijk, verantwoordelijk voor de tekst en de muziek en we kunnen wederom spreken van een nummer dat geweldig past bij Janneke de Roo.  ADIEU MON AMOUR voert ons muzikaal door Parijs en gaat hoe kan het ook anders over de liefde.
ADIEU MON AMOUR is verkrijgbaar als fysieke cd single – download en natuurlijk te beluisteren via streaming Voor meer info volg haar op facebook en raadpleeg www.jannekederoo.nl