Tina Trucker komt met nieuwe single en haar eigen “Tina Trucker Snack” in de vorm van een autoband.

tina trucker Truck Drivin GirlTina Trucker is op 7 juni 2014 tijdens een optreden van RADIONL in Kalkar Duitsland, bij een clipopname uit een Truck gevallen waardoor zij een zéér gecompliceerde polsbreuk opliep! Er is toen en daarna van alles misgegaan met weinig vooruitgang!
Na de operatie, (die niet geheel vlekkeloos verlopen was) tijdens de zeer pijnlijke herstelfase, ontstond er Dystrofie, vandaar dat de pijn zo heftig bleef!! (Door de pijn heb ik meer gejodeld dan gezongen haha, aldus Tina!!!). Door de dystrofie kreeg ze steeds meer pijn door haar gehele lichaam waardoor ook het lopen een probleem werd. Het uitbrengen van haar nieuwe single en de bijbehorende Clip, werd daardoor uitgesteld!  Maar na enkele operaties en een revalidatie van één jaar is “de bezige bij” weer de studio in gegaan om haar nieuwe single op te nemen. Ook treed ze inmiddels weer regelmatig op!

Door haar liefde voor country, komt Tina dan ook weer terug met een nummer in de stijl waar ze vroeger vele hits mee scoorde.  De tekst van haar nieuwe single is geschreven door Tina Trucker zelf, de productie en het arrangement door Laurens van Wessel. Tina introduceert tegelijkertijd met haar nieuwe single, de “Tina Trucker Snack”, een nieuwe snack van o.a. kip en bacon en in de vorm van een autoband, wat ze ook in de tekst van haar nieuwe single terug laat komen. Tina heeft inmiddels haar nieuwe single ten gehore gebracht tijdens een optreden op het Truckstar Festival in Assen.

 

Titel: Truck Drivin’Girl
Tekst: Tina Trucker
Studio: Wesco Productions
Aarrangement: Laurens van Wessel
Gitaar en Keyboards: Laurens van Wessel
Pedalsteel: Jorge Nieuwenhuis

 

 

 

.