Teaser nieuwe single Nick & Simon.

nick en simon openDrie jaar na hun platina studioalbum ‘Sterker’ maken Nick & Simon zich op voor de release van een opvolger. Afgelopen maanden werkten de mannen intensief samen met hun vaste producer Gordon Groothedde aan de tracks voor ‘Open’. De eerste single ‘Open Je Hart’, afkomstig van dit album, zal 28 augustus in release gaan.

‘Open’ wordt  op vrijdag 2 oktober voor het eerst live gepresenteerd in de intieme setting van Rock- en Poptempel Paradiso Amsterdam.. Behalve de expositie in de Fundatie en het concert in Paradiso, gaat de release van ‘Open’ tevens gepaard met het verschijnen van een eenmalige editie van dé ‘Nick & Simon’, een glossy magazine uitgegeven door New Skool Media. Het zesde studioalbum ‘Open’ van Nick & Simon gaat op 18 september zowel fysiek als digitaal in release.