Sugar & Spice, zoet & pittig tegelijk!

SugarSpiceDezonachternaWebsiteZe zingen al jaren op feesten en partijen in het gehele land, maar komen nu eindelijk met een eigen lied. “De zon achterna” is een heerlijk dansnummer van het zangduo Sugar & Spice. Sugar & Spice bestaat uit Wendy en Dave en in de vrolijke clip laten ze zien hoe ze van de muziek genieten.

“Sugar & Spice, and everything nice” zo luidt het bekende Amerikaanse gezegde en de naam “Sugar & Spice” verraadt het eigenlijk al een beetje. Soms zoet, soms pittig, en verder alles wat leuk is. Vanwege de unieke combinatie, die Wendy en Dave vormen, is Sugar & Spice in staat alle muziekstijlen te brengen.

Of het nu gaat om jazzy songs, leuke (Hollandse) dansliedjes, of swingende danceclassics, Sugar & Spice brengt het allemaal even overtuigend. Desgewenst verschijnen zij in gala, om het publiek te vermaken met mooie jazzy achtergrondmuziek, maar bijvoorbeeld ook uitgedost in Seventies-kleding voor uw danceclassics-party.

Kortom, Sugar & Spice is niet zomaar een standaard duo, Sugar & Spice is zoet & pittig tegelijk, met vanaf nu dus ook eigen werk! Sugar & Spice is te boeken bij Diamonds Entertainment.