Roy Donders “adopteert” muzikaal talent Gino Graus

gino graus f lkkrRoy Donders en Gino Graus kwamen elkaar al regelmatig tegen tijdens de optredens in het land. De klik was er direct. En toen ze elkaar weer tegenkwamen bij een optreden in de roemruchte Spaanse Discotheek Voom Voom, werden de vriendschappen nog sterker aangehaald en nieuwe plannen gesmeed.

Roy, als altijd, erg druk met zijn zangcarrière en winkel in Tilburg, zocht nog een enthousiaste verkoper voor de zaterdag. Die vacature is inmiddels opgevuld, u voelt hem al aankomen, door Gino. Elke zaterdag is hij aanwezig in Tilburg en zet hij zijn beste verkoopbeentje voor.

Roy voorziet Gino van raad en daad met betrekking tot zijn loopbaan die hem inmiddels al langs vele optredens in de meest uiteenlopende locaties hebben gebracht. Van kleine zaaltjes tot Dutch Valley en het Mega Piraten Festijn in het Gelredome. Daarnaast zijn er ook al optredens in België, Spanje (Torremolinos, Canarische eilanden), Turkije en Duitsland geweest.

Dit jaar was Gino ook te zien in het SBS6 tv-programma Bloed, Zweet en Tranen waar hij in de vervolgronde moest strijden tegen Henk Dissel, maar het helaas heeft afgelegd. Gino was weer een fantastische ervaring rijker. “Dat zijn allemaal ervaringen die je op je pad als artiest rijker maken”, vertelt Roy.

De grote TV-personality omarmt de muzikale carrière van Gino en zegt hem dan ook graag verder te willen helpen in de toekomst. “Zeg maar dat ik je als het ware adopteer”, aldus Roy die door alle optredens in het land en op TV, gepokt en gemazeld is in de entertainmentbranche. Gino is dan ook heel erg blij met deze onbetaalbare adviezen.

Inmiddels is het eind augustus, het moment is gekomen waarbij de nieuwe single van Gino, met de pikante titel, “Facking Lekker” in promotie zal gaan. We hebben rondom de release diverse speciale acties bedacht. “We kunnen alvast verklappen dat het met een eigen kledinglijn te maken heeft! Maar hoe dat precies zit, zullen wij later vertellen.” aldus Gino.
Gino heeft ditmaal zelf de tekst van deze single geschreven. En daar hoort uiteraard ook een fantastische clip bij, met natuurlijk veel mooie meiden! Nieuwsgierig geworden? Check alles over “Facking Lekker” op de site: www.ginograus.nl

 

 

 

 

.