Ronnie Ruysdael met nieuwe s(j)ingle bij de Coen en Sander Show op 538 en TV Commercial

ronnie r de bostella jpegDe vakantie is nog maar net afgelopen of Ronnie geeft al weer vól gas!  Eigenlijk vol Elektriciteit, want de nieuwe single van Ronnie (die volgende week uitkomt) is bij voorbaat al een reclamehit! Hij is te horen in de nieuwe TV Commercial van Stella E-bike:

Deze commercial over elektrische fietsen loopt inmiddels al twee maanden en is zéker nog tot en met oktober te zien en te horen op de Nederlandse Televisie!
Daarnaast was Ronnie gister in de allereerste uitzending van de Coen en Sander Show op 538 te horen met de nieuwe s(j)ingle! Dubbele landelijke aandacht dus voor De Bostella, de nieuwe single van Ronnie Ruysdael die dit jaar zijn 25-jarige jubileum als feestartiest viert.

coen en sander 538