Nieuwe single Wesly Bronkhorst “Zo Verwend” nu officieel uit.

Wesly Bronkhorst Hoes Zo Verwend VoorkantDaar is hij dan officieel! De nieuwe single van Wesly Bronkhorst “Zo Verwend” Het is voor de zanger alweer de derde single die hij dit jaar uitbrengt. Eerder waren daar “Vaya Con Dios” en “Mooiste Van De Klas”. Door problemen omtrent het hacken van zijn privé computer twee weken geleden is er besloten om de single eerder verkrijgbaar te maken.

“Je wil voorkomen dat een ander er mee aan de haal gaat.” Het is vreselijk jammer dat dit toen zo moest omdat we mooie plannen hadden gemaakt met betrekking tot de release van deze single. Die plannen moeten we nu bewaren voor de release van het album dat op 21 november 2015 uitkomt en zal worden gepresenteerd tijdens de Fans & Friends Dinnershow in het Rosarium te Amsterdam.

 

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl

 

.