Nieuwe single van ‘Dragpalace’ komt uit.

rosemurphyDragpalace, bekend van de single ‘Gouden Bergen’, zal op vrijdag 2 oktober haar nieuwe single ‘Breng De Glamour Terug’ uitbrengen. Met de release van deze single zal een brug worden geslagen tussen de Nederlandstalige muziek en de dance muziek. Het wordt in ieder geval een zeer dansbare hit.

Hiermee laat Rose Murphy, de artiest achter de eenansband Dragpalace, zien dat zij geen ééndagsvlieg is in de muziekwereld. Voor deze productie heeft Rose Murphy, de artiest achter ‘Dragpalace’, wederom zelf de tekst en muziek geschreven en uitgevoerd. ‘Breng de Glamour Terug’ zal ook uitkomen in het Engels, waarvan de titel ‘Get The Glamour Back’ zal luiden. De single komt uit onder haar eigen label ‘Dragpalace Music’. Op zondag 4 oktober zal de single release worden gevierd met een cd presentatie in Boode, te Bathmen.
Dragqueen Rose Murphy, verkozen tot miss Travestie Holland 2009, heeft haar carrière als playback artiest sinds 2011 naar een hoger niveau getild door live te gaan zingen. Eerdere titels die zijn uitgebracht door Dragpalace zijn: ‘Are You Ready For Me’ en ‘Gouden Bergen’.