Nieuwe single NICK BRINKHUIS ; PAMPARAPAM

nick brinkhuis pamNick Brinkhuis is al van kinds af aan verknocht aan het levenslied. Hij groeide er mee op en stond volgens zijn ouders in de box al mee te dansen op diverse liedjes. Toen hij echter als 5-jarige samen met Dennie Christian op het podium stond, wist hij het zeker: “Met muziek bezig zijn is mijn grote passie”!

De in 1985 geboren zanger, getrouwd in 2013 en ondertussen vader van twee kids, begint in 2008 met optreden. Aanvankelijk doet hij dit uitsluitend met het populaire repertoire van bekende artiesten. Later komen daar ook eigen nummers bij. Sinds zijn in 2010 verschenen eerste plaat ‘k Zie Steeds Weer Sterren’, heeft deze zanger uit Nijverdal immers al singles op zijn naam gezet als; ‘Wereld buiten sluiten’, ‘Lotusbloem’ en ‘Als ik jou niet had’.
Via Nationale Artiesten Parade brengt Nick Brinkhuis nu zijn nieuwe single ‘Pamparapam’ op de markt. Een swingend, vrolijk en uptempo product met Braziliaanse roots. “In eerste instantie heb ik er zelf een tekst op proberen te schrijven maar ik liep keer op keer vast vandaar dat ik de hulp heb ingeroepen van Frank Verkooyen”. De zanger hoopt met deze zomerplaat naast in het oosten, waar hij al van een zekere bekendheid geniet, ook landelijk in the piciture te gaan komen. Nick steekt zijn ambities om een album te gaan uitbrengen ook niet onder stoelen of banken: “Het lijkt mij erg leuk om een album te gaan maken met liedjes die ik vroeger als kind altijd luisterde, maar dan wel in mijn eigen stijl”. Kortom, we gaan in de toekomst nog veel meer horen van.. Nick Brinkhuis