Nieuwe single en theatertour voor Dyonne & Axel

dyonne en axel Cover-Changed-HRDyonne en Axel presenteren hun derde single “Changed”: een pop-song die qua samenzang een country-feel heeft, maar die tevens een flinke dosis soul bezit. De autobiografische tekst werd geschreven door Dyonne. De release wordt ondersteund met een intieme, gelijknamige theatertour, die op 29 augustus aanstaande van start gaat.
Het nummer “Changed” vertelt over een ontwikkeling die velen tegenwoordig doormaken in onze nieuwe en veranderende maatschappij. De tijden van individualisme en prestatiedrang lijken
enigszins voorbij. De crisis heeft geleerd dat puurheid en liefde mensen tot de kern van hun eigen ik brengt en dat er niets zo mooi is als het blootgeven van die kern aan anderen. Het resulteert in
een intense verbondenheid. De muziek werd gecomponeerd door label en studio Hometown Studio Records (muziek Diana Olierook en Sjors Dahmen, arrangement Rick Maassen).

Videoclip
De hoofdrol in de filmische videoclip wordt vertolkt door Lucienne Blankenaauw. Haar persoonlijke levensverhaal bleek vrijwel naadloos aan te sluiten op het nummer en vormde de basis van het script. Na een drukke, zakelijke carrière kwam zij plots tot de ontdekking dat er meer moest zijn in het leven. Zij besloot het roer helemaal om te gooien en te gaan schilderen!
Inmiddels heeft zij van deze passie haar nieuwe beroep kunnen maken.

Bekijk de videoclip onder andere op YouTube: https://youtu.be/G8Y1tBlABzc

Theatertour
De release van “Changed” wordt ondersteund door een gelijknamige, intieme theatertour in de provincie Limburg, waar het duo woonachtig is. In augustus/september presenteren zij in sfeervolle theaterzaaltjes ver-akoestiseerde pop- en countrysongs met een flinke dosis soul. Samen met een liveband geven zij eigen interpretaties aan nummers van bijvoorbeeld Lady Antebellum, Meghan Trainor, Ed Sheeran, Caro Emerald, The Common Linnets, Christina Aguilera, Sheryl Crow, Miranda Lambert, John Mayer en vele anderen. De single “Changed” is vanaf aanstaande maandag te downloaden via alle grote landelijke downloadsites, zoals iTunes en Zazell.
Kijk voor meer informatie over Dyonne & Axel en hun theatertour op www.dyonne-en-axel.nl