Nieuwe single en platenlabel voor Henk Dissel

henk dissel stap voor stapHenk Dissel, in 2014 uitgeroepen tot Grootste Talent door BumaNL, brengt aanstaande vrijdag zijn nieuwe single ‘Stap voor Stap’ uit. Met de release van deze single mogen de fans een knaller van een zomerhit verwachten.

henk dissel platencontractMet de single ‘Stap voor Stap’ breekt er een nieuwe periode aan voor Henk. Naast deze single heeft hij ook een nieuw platencontract getekend bij platenlabel VoSound waar o.a Jan Smit mede-eigenaar van is. Jan Smit is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de track. VoSound vertegenwoordigt naast Henk Dissel en Jan Smit ook Monique Smit, George Baker, Jan Keizer en Anny Schilder. Ook de succesvolle ‘2 Kleine Kleutertjes’ reeks is een Vosound product.
Henk Dissel heeft meer dan 200 optredens per jaar en is daarmee één van de best geboekte artiesten van Nederland. De aankomende tijd zal hij zich focussen op de single ‘Stap voor Stap’. In het najaar zal de laatste hand gelegd worden aan zijn nieuwe album waar naast de nieuwe single zijn vorige successen op zullen verschijnen zoals ‘Een Bom’.