Nieuwe single Danny Terp “Ik Wil Jou”

Danny Terp Ik wil jouDe 30-jarige zanger uit Aalsmeer is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single “Zonder jou” gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles “Jij bent de liefste” en “Un dos tres”.

Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sub label van NRGY Music van Tom Peters). Al deze singles zijn redelijk succesvol en zetten Danny Terp meteen op de Nederlandse muziekkaart! In 2013 doet Danny mee aan de audities van “Bloed Zweet en Tranen” op SBS6 en krijgt van de jury lovende woorden te horen, maar redt het niet tot de finale. Ook wordt hij zanger bij de succesvolle formatie Cooldown Cafe waarmee hij begin 2014 meteen een Party Storm Award ontvangt als “Beste Apres Ski Act”. Met Cooldown Cafe volgt de single “Blonde Heidi”, een frisse hedendaagse feestversie van Avicii “Wake me up”. Na een drukke periode en vele optredens besluit Danny dat het weer tijd is om ook zijn solocarrière verder uit te bouwen. Danny heeft de wens om vanaf het begin betrokken te zijn bij de producties en samen met Jeroen Dirksen maakte hij “Stapelgek op jou”.

Nu is er de nieuwe single “Ik Wil Jou” die wordt uitgebracht op het label van NRGY Music. Wederom in samenwerking met producer Jeroen Dirksen. Het is een Nederlandstalige versie van All Night Long Lionel Richie.

 

.