Nieuwe single & clip René Karst.

rene karst lied over mijDe videoclip die hoort bij de single HET LIED OVER MIJ door Rene Karst en Ploeff, is online gegaan. Het liedje is een deel van het programma dat ze samen doen in Berentheater Ploeff in Hoogeveen en een voorloper van een album met berenliedjes.

‘Het lied over mij’ is geschreven door Volker Rosin en door Rene van een Nederlandse tekst voorzien. Opgenomen in studio21a in Hoogeveen en gemixt door Edwin van Hoevelaak. De clip is opgenomen door Ychelle Karst in Berentheater Ploeff.

Achter de winkel, Berenland in de Tamboerpassage, bevindt zich dit vestzak theater waar twee keer per week een kindervoorstelling wordt gespeeld. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met berenlandhoogeveen@gmail.com of via 06-10302069 om kaarten hiervoor te reserveren. Het kinderprogramma is ook in te huren voor kinderfeestjes!

 

 

 

https://itunes.apple.com/nl/album/het-lied-over-mij-single/id1030384016

.