Nieuwe single Antonio

antonio verlieVERLIEFD, is de titel van de nieuwe single van Antonio , tijdens de opnames van de reallife soap van LOUISA & ROSANNA die word uitgezonden bij TLC networks en momenteel ook nog in 8 andere landen waar Antonio de tijdens de mega bruiloft van Louisa & Rosanna een speciaal suprise optreden gaf.
Er is een vriendschap ontstaan waardoor Antonio regelmatig voorbij komt in de reallife soap. Mede daardoor is het nummer ontstaan VERLIEFD. De videoclip is uiteraard opgenomen met niemand minder dan Louisa en Rosanna die de hoofdrol zelf spelen ,” een heerlijk nummer vol van liefde” .
Louisa Janssen werd 29 jaar geleden in een Limburgs woonwagenkamp geboren als de jongen Lowieke maar had al snel door dat ze zich meer een meisje voelde.  In de traditionele cultuur van het kamp kon ze echter niet over haar gevoelens praten.  Ze besloot daarom op jonge leeftijd het huis te verlaten en heeft het hele transgenderproces om vrouw te worden doorlopen zonder steun van haar ouders. Gelukkig is na een aantal jaren de familieband weer bijgetrokken. Louisa is gek op showbizz, glitter and glamour en haar kledingkast puilt dan ook uit van de kleurrijke sexy outfits.  Zingen is haar hobby en haar grote ambitie is werken bij de televisie.  Ze deed daarom ooit mee aan ‘Idols’, en ‘Lust, liefde en laten lopen’.  Al sinds 2005 filmt Louisa haar leven dat ze deelt met een grote schare fans op haar eigen YouTube-kanaal. Louisa heeft nu haar 1ste single uit die meteen 2-talig is opgenomen (Nederlands en Engelst) Leef je eigen leven & This is me .
Elke donderdag is de reallife soap te zien op TLC 20:30. LOUISA EN ROSANNA