Nieuwe reeks De Zomer Voorbij, vanaf 2 september weer op TV

de zomer voorbijDit najaar brengt AVROTROS weer een nieuwe reeks van De Zomer Voorbij op NPO3. Dit seizoen brengt het programma een bezoek aan Spanje. De gasten starten in Valencia, waar ze verblijven in een kasteel. Na een paar dagen reist het gezelschap door naar in camping in Tarragona waarna de afsluiting van de reis plaatsvindt in het feestgedruis in Salou.


Geen Jan Smit en 3JS
Vanwege het overlijden van Jaap Buijs is in gezamenlijkheid besloten dat Jan Smit en 3JS dit jaar niet zijn meegaan met de opnames van De Zomer Voorbij. De muzikale reis die jaarlijks wordt gemaakt door bekenden uit het vak moet het dit jaar dus zonder de Volendammers doen.

De gasten
Bekende artiesten komen en gaan en ondernemen met elkaar verschillende activiteiten en geven swingende optredens. Het gezelschap van De Zomer Voorbij bestaat dit jaar uit onder anderen Angela Groothuizen, Lange Frans, Frans Duijts, Django Wagner, Barbara Straathof (The Voice), Ruth Jacott, André Jazes jr., Edsilia Rombley, dj’s Mattie & Wietze, Zwarte Sjaak, Thomas Berge, Yes-R, Ruud Feltkamp, GENTS, Lil’ Kleine, Brownie Dutch, The Kik, presentatrice Saar Koningsberger en danseres Anna Alicia Sklias. Lange Frans en Zwarte Sjaak ontfermen zich al snel over de groep en de dagelijkse beslommeringen. Ze maken het zichzelf iets makkelijker door iedere dag een reisleider uit de groep artiesten aan te wijzen.

De Zomer Voorbij is vanaf woensdag 2 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO3.

 

 

.