Muziek Nick & Simon inspiratie voor expositie in Museum de Fundatie in Zwolle

nick en simon openHet nieuwe album van de Volendamse zangers Nick & Simon speelt een hoofdrol in de nieuwe expositie van Museum de Fundatie in Zwolle. Acht Nederlandse beeldend kunstenaars lieten zich inspireren door de nummers. Hun creaties zijn vanaf half september te zien in het Zwolse museum.
Onder andere Ruud de Wild maakte een kunstwerk voor de expositie. Daarnaast gingen ook Ard Doko, Lidy Jacobs, Joseph Klibansky, Danielle Kwaaitaal, Ans Markus, David Bade/Tirzo Martha/IBB en Niels Smits van Burgst met één of meerdere songs aan de slag.
De Fundatie wil met de expositie een verbinding maken tussen muziek en beeldende kunst. Het resultaat is te zien vanaf 18 september in het museum aan de Blijmarkt in Zwolle. Dan wordt ook het album van Nick & Simon aan de pers gepresenteerd.

RTV OOST