Matthijs Koning in de zevende Hemel met nieuwe single

matthijs ko de‘Hemel nr. 7’ is de nieuwe single van Matthijs Koning en is wederom weer een productie uit de Rooftop Studio’s Holten van zijn vaste producer Edwin van Hoevelaak. De melodie is catchy, aanstekelijk en poppy en heeft een zeer herkenbare stijl van zijn eerder verschenen werk.

De single wordt uitgebracht vanuit het label Hollywood Records. Matthijs is hemels blij met het eindresultaat van het nummer. Raakt u er ook van in de zevende hemel? Bekijk dan snel de videoclip! https://www.youtube.com/watch?v=5GpW1IAiPJo

De 24-jarige zanger uit Oosterhout kreeg de zanggenen door vanuit zijn familie. Zijn vader en opa zongen al voor hem en vooral die laatste heeft successen geboekt als helft van Duo de Koning in de jaren ’60 en ’70. Op school begon het met zingen van een liedje bij een eindexamenopdracht, hierna volgde de tweede plaats op een talentenjacht Oosterhout Live waar hij werd opgemerkt door producer Edwin van Hoevelaak. Een album en diverse singles zijn vervolgens in diverse hitlijsten terechtgekomen en in 2013 ontving Matthijs een nominatie als ‘Beste Nieuwkomer’.