José Sep ‘Het is een wonder’

jose sepp het is een wonderDeze spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en spontane uitstraling, weet iedere keer weer groot en klein publiek te boeien. In haar muzikale loopbaan stond zij al op tal van podia. En niet alleen in Nederland, maar ook onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland , Portugal en Turkije.

Ook was zij al regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres en deelde zij als solozangeres en als voorprogramma het podium met andere bekende Nederlandse en Vlaamse artiesten. En misschien herkent U haar stem ook bij verschillende radiocommercials.

José (8 december 1971) studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de Mol sr (inderdaad, de vader van…). Vervolgens volgde zij de musicalopleiding van Edward Hoepelman in Tilburg en doorliep ze diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment.

Met haar grote diversiteit aan muziekstijlen, weet zij een bijzonder groot publiek te bereiken. Jaren ’60, ’70, ’80 en ‘90, soul, disco, pop, Nederlandstalig en goed in het gehoor liggend Top 40 werk ligt allemaal binnen het bereik van deze topzangeres. Haar optreden staat dan ook garant voor kwaliteit en gezelligheid op uw feest !

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het debuutalbum van José in volle gang.