Janneke de Roo 10 jaar SOLO met als speciale gast Gert Timmerman

jannele de roo 10We schrijven het jaar 2005 als Janneke de Roo “ Blauwe Korenbloemen” weer opnieuw uitbrengt. De hit uit 1971 kreeg een nieuw muzikaal jasje en Nederland was getuige van de start van de muzikale carrière van Janneke de Roo. Met haar nieuwe Blauwe Korenbloemen kreeg ze aandacht op vele radiozenders. Zelfs Hans Schiffers nodigde haar uit om in zijn programma er over te komen vertellen.

Het succes van het nummer was zo groot dat in 2006 er een compleet album verscheen. “ Rozen voor jou alleen” werd in Emmen gepresenteerd en warm in het land ontvangen. Daarna ging het geel snel want met “ Espresso Italiano” scoorde ze een top 10 hit. Het nummer is nog steeds bij de live optredens van Janneke de Roo en immens succes. Nu 2015 zijn we 4 albums en 25 singles verder en het succes is nog steeds stijgende. Wekelijks treedt ze meerdere malen op en niet alleen in Nederland maar ook Vlaanderen is helemaal in de ban van de sympathieke zangeres uit Emmen. Tien jaar na de start van haar solo carrière staat er weer een nieuw hoogtepunt te wachten en dat is de presentatie van het album 10 jaar Janneke de Roo. Het mooiste en de meest succesvolle nummers van tien jaar aangevuld met nieuw materiaal is verzameld op een album en zal feestelijk worden gepresenteerd op zondag 13 september in Parc Sandur te Emmen. Dit geheel gratis toegankelijke feest zullen vele collega artiesten haar feliciteren met dit feest en natuurlijk zullen er gast optredens zijn van o.a. Ronnie Tober – Marco de Hollander en Lucas & Gea . Speciale gast tijdens de presentatie is Gert Timmerman. Gert Timmerman is de ontdekker van de Zusjes de Roo en (mede) tekstschrijver van de klassieker Blauwe Korenbloemen
Kortom 13 september zal de boeken ingaan als de dag van 10 jaar Janneke de Roo. De ervaring heeft geleerd dat het raadzaam is om vroeg aanwezig te zijn want vol=vol. De middag begint om 12.30 uur en Parc Sandur is via de bewegwijzering simpel te vinden. Voor het laatste nieuws over dit feest kijk op de facebook pagina van Janneke de Roo.