Jan en Monique ; Nieuw duo, met een oude bekende.

Jan en Monique laat me vrijJan van de Beld, bekend van Jan en Zwaan, met vele grote hits, zoals Op de mooie Drentse hei en Ik zoek een meisje en tevens bekend van de vele landelijke TV optredens, heeft na het overlijden van Zwaan een solo carrière opgestart en is tevens samen met Monique Sindorf van Beek, het duo Jan en Monique.
Ook Monique komt uit een muzikale familie en speelt net als Jan accordeon. Op de accordeon-dag in Geesbrug, oktober 2014, kwam Monique, Jan tegen. Zij raakten aan de praat over de accordeon en het zingen. Jan wilde daarmee wel helpen en een week later was hij ‘s morgens om 9.00 uur bij Monique thuis om samen wat te zingen en accordeon te spelen. Om 17.00 uur was Jan er nog! Zowel muzikaal maar ook als mens, klikte het zo enorm, en dat vinden Jan en Monique zeker zo belangrijk!

Drie weken later was hun eerste optreden in Epe. Dit bleek zo’n succes dat ze besloten om als zangduo Jan en Monique samen verder te gaan! En dat resulteert in deze prachtige single.De single komt uit op het Prent Music Label en is te bestellen via: www.cdhal.nl en www.tvoranjeshop.nl