Ivo Franklin met de ‘Toppers van Oranje’ na vele jaren terug op de planken met een nieuwe en pakkende CD single!

ivo franklin toppers van oranjeIvo Franklin, presentator van het intussen steeds populairder wordende muziekprogramma “Toppers van Oranje” komt na een behoorlijk aantal jaren opnieuw met een cd single, geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar, o.m. verantwoordelijk voor de hits van Frans Bauer en Marianne Weber.

Op 19 augustus a.s. zal de cd single officieel worden gereleased en in promotie gaan.

De titel van de cd “Toppers van Oranje” is meteen ook de nieuwe audio leader van het gelijknamige tv programma, dat elke zaterdagavond om 19:30 word uitgezonden bij o.m. TV Oranje en op 22 augustus a.s. voor het eerst te zien en te horen zal zijn tijdens de 100e aflevering van Toppers van Oranje.  Emile Hartkamp heeft al laten vernemen, dat hij dusdanig onder de indruk is van de kwaliteiten van Ivo Franklin, dat hij dolgraag een album met hem wil opnemen. Gelijktijdig met de CD komt er ook een videoclip met daarin beeldmateriaal uit het tv programma Toppers van Oranje van talloze artiesten uit de eerste 100 afleveringen, want dat zijn uiteindelijk “dé” Toppers van Oranje, aldus Ivo Franklin.
Ivo Franklin is hiermee één van de eerste artiesten in Nederland, die een TV leader als een volledige cd uitbrengen met een kop en een staart eraan, met als doel de Nederlandstalige muziek en de uitvoerende artiesten te promoten als ook het gelijknamige tv programma. De cd van Ivo Franklin komt uit op het Rood-Hit-Blauw label, die ook verantwoordelijk is voor de verzamel cd “Toppers van Oranje deel 1”, waarvan dit najaar deel 2 word verwacht. Of Ivo Franklin ook daadwerkelijk weer zal gaan optreden als zanger is nog niet helemaal duidelijk, temeer daar hij bijzonder druk is met de productie en presentatie van zijn muziekprogramma Toppers van Oranje en wekelijks talloze presentaties in het land.

 

 

.