“IK BLIJF JE VADER” AANGRIJPENDE NIEUWE SINGLE A3AAN DROST

Adobe Photoshop PDF“Ik Blijf Je Vader” is de nieuwste single release van de Friese zanger A3aan Drost en afkomstig van zijn positief ontvangen nieuwe album “Dit Is Wat Ik Wil”. Met dit door Martin Sterken geschreven en geproduceerde liedje snijdt A3aan een gevoelig onderwerp aan, wat vele mensen zal raken.
A3aan Drost is al jaren actief als zanger met diverse succesvolle singles op zijn naam zoals “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje”, “Blijf Maar Wie Je Bent”, “Anita ‘t Is Over” en “Kleur Aan De Wereld”. A3aan heeft inmiddels twee albums op zijn naam staan en wint steeds meer terrein in het Nederlandstalige muzieklandschap. De nieuwe single “Ik Blijf Je Vader” zal er zeker toe bijdragen dat het succes van A3aan verder uitgebouwd wordt, want de eerste reacties zijn uiterst positief. Daardoor zijn de verwachtingen rondom deze nieuwe single dan ook hooggespannen.
Voor “Ik Blijf Je Vader” werd een sfeervolle videoclip geschoten, door Redgellmedia, waarin zanger Dennis Jones met zijn zoontje een gastrol speelt, en deze zal volop te zien zijn op de bekende clipkanalen. (www.a3aandrost.nl)

 

 

 

.