Henk Damen speelt hoofdrol in nieuwe clip van Colinda

colinda Hield Jij Van Mij Of Van Mijn Centen VoorkantZangeres Colinda heeft Henk Damen weten te strikken om als tegenspeler/ partner te figureren in de clip van haar nieuwe single ‘Hield jij van mij of van mijn centen’. “Ik had er al vaker met Henk over gehad, maar het is er nooit van gekomen. Een tijdje geleden kwam ik hem tegen en vertelde dat ik een leuk liedje had liggen en nog iemand zocht voor een rol in de clip”, vertelt Colinda.
‘Het is eigenlijk een liedje zonder inhoud. Hij gaat bij mij weg en verlaat me. Henk wilde graag z’n medewerking verlenen en er werd een afspraak gemaakt met Pascal van Redgell Media die zoals altijd de clips voor mij produceert. Het geheel is opgenomen bij Harald Queens in Tilburg en ook daar werk ik al lange tijd heel prettig mee samen’, aldus Colinda.
De single is zowel fysiek als via download verkrijgbaar. Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl en www.facebook.com/zangerescolinda.

 

 

 

 

.