Helemaal Hollands neemt er letterlijk een borrel op.

Kurt Darren met Carlo en LeoDe nieuwste single “We nemen er een borrel op” van Helemaal Hollands doet het erg goed. Met een nieuw team rond deze populaire act is er van alles gaande. Zo werd ook een bekende “borrel” gekoppeld aan dit lied. Schrobelèr, een Brabantse kruidenlikeur borrel, zag het direct zitten deze single te ondersteunen, maar het blijft niet alleen bestemd voor landgenoten!

Tijdens een evenement was ook de Zuid Afrikaanse zanger Kurt Darren aanwezig. Hij is hier voor een concert en is een grootheid in Zuid Afrika. Veel van zijn liedjes zijn hier in Nederland hits geworden. ‘Dromendans’ van Vinzzent, ‘Sta op sta op’ van Jan Smit, ‘Meissie, Meissie’ van Henk Wijngaard, enz. Ook Kurt maakte kennis met dit oer Nederlandse product – Helemaal Hollands dus. Op bijgevoegde foto staan de 3 heren en het bleef nog lang gezellig!