Geen bezwaar tegen Hazes-cover.

dario aubDe familie Hazes heeft geen bezwaar tegen de nieuwe single van Dario. De zanger die erom bekend staat regelmatig oude liedjes in een nieuw jasje te stoppen, heeft deze keer een oude stille hit van André Hazes gebruikt: ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’.

Dario weet van bijna elk nummer iets vrolijks te maken, zo ook bij zijn nieuwe single ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’. Hazes fans kunnen de titel mogelijk herkennen, want het nummer is afkomstig van het album ‘Met liefde’ uit 1988. Het origineel is een slow nummer, maar het nieuwe nummer zit vol met verassingen. De nieuwe single van Dario wordt afgewisseld door middel van rustige coupletten en een uptempo refrein, zoals we van hem gewend zijn.

Voordat de single uit zou komen, heeft de Amsterdamse zanger eerst aangeklopt bij de familie Hazes. Het management heeft laten weten dat ze ‘geen bezwaar’ hebben tegen de single, dus wordt deze daadwerkelijk uitgebracht. De muziek is vanaf vandaag overal te downloaden en is ook al op diverse radiostations te horen. De bijbehorende videoclip, die tijdens het festival Mokum in Meppel is opgenomen, is sinds vandaag ook uit.