Festival de Vecht op TV Oost

festival de vechtZondag is bij TV Oost een verslag te zien van het Festival de Vecht dat vorig weekend in Ommen plaatsvond. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus a.s. vormde de Vecht in Ommen naast de Vechtbrug wederom de prachtige setting voor de derde editie van Festival De Vecht. Drie dagen lang kon er op en rond het water genoten worden van vele activiteiten, muzikale talenten en bekende artiesten.

In deze uitzending zie je beelden van het spectaculaire Vechtconcert. Van (licht) klassiek via golden oldies uit de sixties naar swingende soul met als klap op de vuurpijl de hoogtepunten van het legendarische Woodstockfestival! Alles vanaf het floatingpodium op De Vecht gepresenteerd door Wilfried Finkers.

Festival de Vecht wordt zondag om 11.00 uur uitgezonden. Om 22.25 en 23.25 uur is er een herhaling te zien in twee delen.

Foto Festival De Vecht