EXCLUSIEVE EINDSHOW OP DUTCH VALLEY

dutchvalleyDe organisatie verheugt zich op het stralende weer en de exclusieve slotact van The Opposites met Gers Pardoel, Willie Wartaal, Sef, Dio en Spasmatic. Zojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat The Opposites maar liefst 5 vrienden hebben toegevoegd aan hun optreden tijdens Het Gezelligste Feest van Nederland in Velsen Valley op zaterdag 8 augustus aanstaande.

Volgens woordvoerder Rob Bout kunnen de fans zich voorbereiden op een uniek optreden: ‘The Opposites touren deze zomer niet en hebben speciaal voor ons 5-jarig jubileum een exclusieve en daverende eindshow voorbereid. Hun 5 vrienden – Gers Pardoel, Willie Wartaal, Sef, Dio en Spasmatic – maken deel uit van deze slotact.’

Met de prachtige weersvoorspelling, 9 podia en meer dan 100 artiesten verwacht de organisatie wederom een groot feest. Medeorganisator Aloys Buijs hierover: ‘Vorig jaar waren we helemaal uitverkocht en nu gaat het, gestimuleerd door de weersvoorspelling, ook weer erg hard met de kaartverkoop.’

Met Pop, Rock, Hiphop, Nederlandstalige muziek en Dance wordt er bij Dutch Valley dit jaar opnieuw genre-overschrijdend geprogrammeerd. Naast Jett Rebel bijvoorbeeld ook Wolter Kroes, en naast Golden Earring ook Kraantje Pappie. Op de vraag waar Buijs zich het meest op verheugt kan de Volendammer moeilijk antwoord geven: ‘De diversiteit aan artiesten is zo groot dat ik bijna geen keus kan maken. Van de eindshow van The Opposites verwacht ik heel veel, maar ik verheug mij ook erg op de set van The Immigrants – de gelegenheidsband van 3JS die een uur lang covers van Led Zeppelin gaat brengen.’