Double Orange scoort onder de nieuwe naam met hun debuut single

double orangeAls je de foto van de hoes ziet herken je Sjonnie & Anita. Sinds deze zomer zijn ze verder gegaan onder naam Double Orange . Ze hebben deze nieuwe naam gekozen omdat het repertoire sinds 2015 internationaal is geworden. Niet meer alleen het Nederlandstalig maar tijdens de vele optredens die het duo in eigen land en Belgiƫ heeft ook Engelstalig.

En daarbij niet alleen de klassiekers maar ook de country vergeten ze niet. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken hebben ze gekozen om een Nederlandstalig nummer uit te brengen. “In Rio Grande” is de titel en dit nummer wordt veelvuldig gedraaid op de zenders in Nederland. Bij RTV Oost is het nummer inmiddels doorgedrongen tot de sterrenparade. In Vlaanderen wordt het nummer ook warm ontvangen. Bij VBRO Radio staat het al weken stevig in rotatie. Kortom als Double Orange scoren ze direct met hun debuutsingle.