Deel 2 special Ancora in De Sterrenparade TV

ancora4625-140maritaRTV Oost zendt een tweedelige special over Ancora uit. Vorige week was het eerste deel te zien en morgen deel 2. Dit zal zijn tijdens De Sterrenparade uitzending.  Na het succes van het debuutalbum “Vrij Als De Wind” heeft de groep Ancora opnieuw het zeil gehesen en de trossen los gegooid. De muzikale zeereis wordt vervolgd met een nieuw album en dvd, “Voorbij de horizon”.
De zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams (allen afkomstig uit Overijssel) die samen Ancora vormen, trekken met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop veel aandacht. Het nieuwe album bevat 12 liedjes op cd en daarbij 12 nieuwe clips op dvd, want Ancora moet je niet alleen horen, maar ook zien! In de Sterrenparade zendt TV Oost op 2 achtereenvolgende zondagen een tweedelige special uit, waarin niet alleen clips van het nieuwe album worden getoond, maar ook een speciale ‘making off’ van de opnames in Portugal.
De Sterrenparade is elke zondag te zien om 10.30 en 13.30 uur.