De Kroegennacht in Utopia met o.a. Vinzzent.

utopia holl nachtHet dak gaat er deze avond weer helemaal af!! Want Utopia heeft de Hollandse Kroegennacht. Op zaterdag 22 augustus van 19:00u tot 23:00u zal er in Utopia een Hollandse Kroegennacht zijn met heel veel gezelligheid, heel veel bier en hele goeie artiesten! Wie treden er allemaal op:

Henk Dissel zal aftrappen deze avond en de zaal doen Ontploffen met o.a. zijn hit Een Bom. Vervolgens zal Henri Van Velzen de microfoon over pakken die bekend is geworden van Sterren.nl en Tv Oranje. Daarna gaan wij natuurlijk gewoon verder met feesten en een Dromendans beleven met Vinzzent. En alsof dat nog niet genoeg is, zal ook Sjaak Verkade een optreden verzorgen met zijn oude en nieuwe werk! Kortom, een avond vol meezingers en gezelligheid.

 

utopia holl nacht

 
Kaarten; http://www.utopiawebwinkel.com/evenementen/

 

 

.