Chocolate, dé vakantiesong van 2015, is geland in Nederland!

go loco chocolDeze zomer heeft GoLoco van zich doen spreken en is “Chocolate” in het buitenland op veelvuldig alle vakantieparken te horen geweest. Een nummer dat zelfs na terugkomst van vakantie in je hoofd blijft hangen!!! Sterker nog! Het nummer is overgevlogen naar Nederland en inmiddels ook geland op de diverse festivals, stranden, in de kroeg… maar ook op de Nederlandse zomerradio!
De nieuwe frisse act GoLoco brengt met het nummer “Chocolate” de zomer van 2015 bij jou thuis en zal totale gekte op alle podia in het land veroorzaken, maar ook daarbuiten! Het laat je swingen en dansen tijdens de hete zonovergoten uurtjes. GoLoco gaat onder aanvoering van zanger Ramon op pad met “Chocolate” en hij krijgt met zijn dansers iedereen op de dansvloer!
Bekijk nu ook de videoclip;


Onlangs werd de single geprimeurd op de landelijke radio bij NPO Radio 2 in het programma Vroep op Frank! met Frank van het Hof. Hier werd de song gebombardeerd als dé Zomerhit van 2015! Het interview en het optreden kun je terugluisteren op http://www.npo.nl/vroeg-op-frank/17-07-2015/RBX_VARA_749745.

Ook andere promotionele activiteiten waren zeer succesvol. Naast landelijke airplay van Q-music, is de Chocolate song ook gedraaid bij diverse regionale en lokale stations. Zo waren er al optredens en interviews bij Radio Westerkwartier, Radio Continu, Twente FM, een televisie optreden en interview bij Euregiotap van Willy Oosterhuis, een promotie optreden tijdens het Oldenzaalse zomerfeest De Boeskool is Los voor ruim 4.000 man! En aanstaande donderdag 20 augustus zal GoLoco tijdens de Pompdagen in het plaatsje Heino een optreden verzorgen voor ruim 1.500 man.
Had u GoLoco’s Ramon weleens eerder gezien?

Kijk anders maar even naar deze televisie commercials:
NS Groepsretour (roze konijn eerste shot in de trein) https://www.youtube.com/watch?v=5v-WAVqKpjg
KFC Friendsbucket (in het restaurant onderdeel van de vriendengroep)https://www.youtube.com/watch?v=zramD83d8HQ
Videoland Kapper https://www.youtube.com/watch?v=FP4SqHEF_zg