CATHARINA HULTERS – IN ONS CAFEETJE

catharina hulters in ons cVrolijke volkse klanken met een eigentijdse sound, dat is het nieuwe muzikale elan dat Catharina wil voorschotelen aan haar publiek. “Ik kreeg al snel het stempeltje van de zangeres van het rustige en mooie levenslied”, aldus Catharina. “Hoewel dat óók bij mij past, breng ik daarnaast volop volkse en gezellige meezingers”.

Het vernieuwde geluid, zoals te horen op haar in april verschenen plaat ‘Kom Eens Hier’, is heel positief ontvangen. Die muzikale lijn trekt de zangeres door op haar jongste single; ‘In Ons Cafeetje’.

Catharina Hulters, geboren 27 augustus 1988 is een zangeres met een unieke warme sound. Vanaf het moment dat de Dordtse in contact komt met Frank Verkooyen gaat het hard: Haar debuutalbum ‘Aangenaam’ maar ook singles als ‘Het verkeerde moment’, ‘Bel me op als je eenzaam bent’, ‘Ik leef alleen voor jou’ of ‘Is er ‘n ander’ werden meteen al goed opgepikt in het land.

Samen met Frank Verkooyen schreef Catharina een Nederlandse tekst op ‘Don’t Mess With My Toot Toot’ van Denise LaSalle. “Ik vond het tijd worden voor een echte volkse kroegenplaat die je door de pakkende tekst razendsnel meezingt”, zo verteld Catharina. “Door de volkse feel is het geschikt voor zowel de skihut, de pleinen, de zalen als de kroegen”. ‘In ons Cafeetje’ dat via de Nationale Artiesten Parade wordt uitgebracht, zal op 11 september in Partycentrum De Lockhorst te Sliedrecht officieel worden gepresenteerd met tal van gastoptredens. Voor kaarten belt u 06-42236622 of mailt u naar: info@catharinahulters.nl

“We zijn druk bezig met het bedenken van nieuwe liedjes voor mijn tweede album dat we in 2016 willen uitbrengen en waarop liedjes zullen staan die bij mij passen en uiteraard in de nieuwe stijl”, zo laat Catharina weten. “Stap voor stap gaan we de goede kant op… de weg naar Rome is immers ook niet binnen één dag aangelegd, zeg ik altijd maar”!