Astrid Elisa – Loverboy

AstridElisaLoverboyWebsiteAstrid Elisa draait al heel wat jaren mee in de muziekbusiness. Zij is begonnen als backingvocaal bij vele bekende artiesten zoals Imca Marina, Grand & Forsyth, Marga Bult en vele andere waarna zij een solocarrière is gestart. Voor het grote succes kwam, vertrok zij naar het buitenland. Na 15 jaar in Australië te hebben gewerkt en gewoond, is Astrid Elisa nu weer terug in Nederland.

Astrid Elisa is klaar om met Nederland haar passie te delen. Het levenslied is haar grote passie en dat deed haar (kon bijna niet anders) kennis maken met Aad Klaris, de schrijver en producer van vele Nederlandstalige hits.

Er is een prachtige song uit de samenwerking voortgekomen over een helaas nog steeds actueel onderwerp: “Loverboy”. Astrid Elisa heeft een breed repertoire en is exclusief te boeken bij Artiestenbureau JB Productions.

 

 

.