Derde editie van Festival De Vecht.

bergit lewisVan vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus a.s. vormt de Vecht in Ommen naast de Vechtbrug wederom de prachtige setting voor de derde editie van Festival De Vecht. Drie dagen lang kan er op en rond het water genoten worden van vele activiteiten, muzikale talenten en bekende artiesten.
Zaterdagavond 15 augustus komt RTV Oost met haar camera’s naar Ommen om het spectaculaire Vechtconcert voor op te nemen. Van (licht) klassiek via golden oldies uit de sixties naar swingende soul met als klap op de vuurpijl de hoogtepunten van het legendarische Woodstockfestival! Alles vanaf het floatingpodium op De Vecht gepresenteerd door Wilfried Finkers.

Het programma.
Allereerst ‘Opera della Casa’ dat moderne maar ook operaklassiekers in een verrassend jasje stopt. Daarna de zes steengoede zangeressen van The Bluebettes die het publiek laten meezingen met golden oldies uit de sixties. Dan soulqueen Berget Lewis, uitgeroepen tot beste soulzangeres in Nederland met bekende Motown- en andere soulhits. ‘Woodstock The Story’ sluit knallend af met hun wereldberoemde topshow met alle hoogtepunten van het legendarische Woodstock Festival met muziek van o.a. Joe Cocker, Jimi Hendrix, Creedence Clearwater Revival, Jefferson Airplane, Santana, Janis Joplin en The Who. op dusdanig spectaculaire wijze uitvoert, dat het publiek na afloop ademloos achterblijft. U bent het komend weekend meer dan welkom in Ommen!
Meer informatie over het festival op www.festivaldevecht.nl
TV Oost zendt het Festival de Vecht uit op zondag 23 augustus tussen 11.00 en 12.00 uur. ’s Avonds om 22.25 en 23.25 uur is er een herhaling te zien in twee delen.