28,29 en 30 augustus ; het festival Mañana Mañana.

manana mananaVer van de haastige wereld is er in Hummelo sinds eind augustus 2013 het festival Mañana Mañana. Landgoed Enghuizen is het decor: een natuurlijk amfitheater in de mooie Achterhoek. Een fantastische plek voor een festival voor levensgenieters, muziekliefhebbers en Bourgondiërs.

Liefhebbers van een snelle gefrituurde hap kunnen beter thuisblijven, want hier gaat alles op een ontspannen tempo.

De podia en de andere faciliteiten zijn zoveel mogelijk opgetrokken uit natuurlijke materialen en de insteek is duurzaam. Relaxed met een picknickmand in het gras zitten, barbecueën, genieten van wijn en tapas, een hengel uitgooien en vis vangen om ter plekke te laten bereiden, de kinderen kunnen hutten bouwen en er hangen schommels in de bomen. Mañana Mañana bewijst dat feesten in de natuur op een duurzame wijze mogelijk is. Per verkocht toegangskaartje wordt bovendien een deel afgedragen voor het behoud van het landgoed. Bovendien hebben kinderen onder de 1.40 meter gratis toegang!

Programma
Door de mix van muziek, theater, cultuur en Bourgondisch eten is er van alles te beleven op Mañana Mañana. Bezoekers kunnen genieten van ruim honderd optredens op zeven podia en zich tegoed doen aan een uniek maatwerk programma. Er zijn zeven podia op Mañana Mañana waaronder drie grotere buitenpodia, een kampvuurpodium, een knusse tipi en in het bos staat een piano waar ook optredens gegeven worden.

Foto en INFO; http://www.mananamanana.eu/nieuws/