ZOMERKNALLURT VOOR KONING VAN DE FEESTMUZIEK JOHNNY GOLD

JohnnyGold bungaHet Enfant terrible van de Nederlandse showbizz begeeft zich ditmaal in de schimmige wereld van de Rapperts, Bling Bling en de bijhorende chicks .. en zoals hij zelf zegt … ut beval ome Johnny prima !!! De single is geproduceerd door Harald Queens, Willem de Wijs, Ruud van Brummelen & kees Verlee en is uitgebracht door VNC Music – Zundert

De videoclip is geregisseerd door Sebastiaan Spijker en geproduceerd door Beyond the Digit, Camera – Sebastiaan Spijker & Emma de Jong, Visagie – Aukje Van Der Pennen.

Johnny heeft in zijn inmiddels vierjarige solo carriere verschrikkelijk veel zin om een echte zomerknallert te maken zoals bijvoorbeeld Kaoma, Jody Bernall of de Venga Boys … maar dan natuurlijk wel op zijn eigen bekende Goldistische wijze !!

Samen met Dj Willem de Wijs is er dan nu eindelijk die heerlijke beachpartyplaat gemaakt “Bunga” zal de komende zomerperiode in Nederland en in de vele andere vakkantielanden waar “Ollanders” zijn veelvuldig door de feestkroegen schallen, want vanaf de eerste seconde willen de dames hopenlijk nog maar 1 ding … dansen, dansen en nog eens dansen, de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek heeft het weer voor elkaar .. een productie waar de zomer vanaf spettert, inclusief een rappende Johnny Gold !! twee versies op deze single, de Engelse, en de Dutch Remix.