VEELBELOVENDE REACTIES OP NIEUWE SINGLE VAN JUDITH PETERS ft. DJ WILLEM DE WIJS & DJ BAS

JudithPetersZomercarnavalSmallNu de zomer écht is losgebarsten in ons land komt Judith Peters met een genadeloze zomerhit “Zomercarnaval”. Begin dit jaar was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten.

Tevens staat Judith volop in de belangstelling als lid van de succesvolle meidengroep De Meiden, maar daarnaast blijft ze natuurlijk ook als solo zangeres actief, getuige de nieuwe single “Zomercarnaval”, waarvoor ze toch weer een samenwerking is aangegaan met DJ Willem de Wijs en DJ Bas. Deze single belooft een enorme zomerhit te worden en de reacties zijn unaniem lovend. Deze single zal de komende zomer dan ook volop te horen zijn op de radio stations, strandtenten aan onze kust en langs de Spaanse costa’s.